Träning, powerwalks och FaceTime dejt.

FREDAG:

Började min fredag som alla andra nuförtiden med PT-timme. Nöjd här!

När jag var på vägen därifrån fick jag ett sms av Margaux som undrade om vi skulle käka lunch och det gjorde vi på Sturehof.

Vloggade under denna dag så ni komme få veta varför jag pumpade mjölk i bilen…

…och även varför Baby log såhär mycket!!

När han somnat drack jag ett glas rödvin för att stilla nerverna.

Avslutade kvällen med att facetimea med Cissi och Cynthia som var hemma hos Cissi <3

LÖRDAG:

Lördag kom och vi vaknade 06.30 och gick ut på en powerwalk.

Var först av alla på NK och köpte hem massa gott till middag.

Har ingen speciell text till denna bild förutom att jag tycker att han är så gullig här? En verklig person!

Så mysigt han börjat sitta på höften.

Mötte upp pappa Douglas och åt lunch på Riche.

Innan middagen åt vi en ostbricka.

Och sen!! Håll i er – den som spar den har!

Sparade ett gäng kräftor i frysen. I lördags tog vi fram dem.

Tillammans med Skagen och räkor från Melanders. Håll i hatten vad dyrt det är med Skagen? Fattar ingenting tog en burk Skagen lite räkor och aioli och de ba 580kr tack. Jag älskar räkor i majonäs men snälla? Var i chock.

SÖNDAG:

Så jobbigt men Atlas ser vagnen enbart som sovplats för tillfället. Han hatar att bara ligga i den. Gallskriker tills han storknar om man inte tar upp honom. Och med ordet storknar menar jag sånt skrik som inte är gnäll utan sånt ljud man inte låter ett barn utföra… Så efter halva våran promenad fick vi bära honom i hans åkpåse. Extremt otympligt ska jag säga er.

Vi åt söndagsbrunch på Shogun.

Och när det blev kväll, och vi lagt Baby för att sova lagade Douglas en köttfärs paj på sojafärs som blev så god! Mums! Och så fortsatte vi vårt maraton av The Crown. Jag vet att vi är sena på det men vad bra den är!

Det var vår helg i massa bilder. Har ni något tips ang vagnen btw? Eller ska jag kanske byta till sittdel? Tänker man kanske kan ha sittdelen men i liggläge så han inte ser ut SÅ mycket men ändå lite mer än i liggvagnen? Vad tror ni?

22
gillar

15 kommentarer till “Träning, powerwalks och FaceTime dejt.

 1. Jaaa, byt till sittdel! ? Den sortens missnöje är… ? tro mig, jag vet! Det var därför jag bytte till sittdel för en vecka sen och helt plötsligt är hon så NÖJD i vagnen! (Min dotter är 4 månader och född någon vecka innan Atlas). Jag har en Bugaboo Fox och den har två sittlägen, jag har det som är halvt sittandes. Sitter och tittar på allt och alla. Och när hon klipper med ögonen fäller jag bara bak den till liggande. Har kompisar som inte bytt till sittdel för sina 7-månaders men det funkar inte för den här lilla tjejen, som precis som Atlas verkar nyfiken ☺️. Helt klart värt det! ? Man vill ju kunna gå en promenad och NJUTA av det!

 2. Mina barn har hatat liggdelen. Bytte med storebror vid 4 månader och med lillebror vid 2,5 månad. Mkt nöjdare bebis. Till er vagn kan man köpa ett inlägg så sittdelen inte känns så stor eller köpa en inovi-dyna.

 3. Byt till sittdelen! Finns även sittvagsdynor man kan köpa så dom sitter lite stabilare. Annars om du inte vill byta kan du prova lägga en kudde i liggdelen så bebis blir lite halvsittandes, gjorde det när min dotter var 2mån och det hjälpte jätte mycket!

 4. Byt till sittdelen, det förändrade mitt liv haha. Sista månaden gick jag knappt ut för han bara skrek och så fort vi bytte så skriker han typ aldrig.

 5. Vi har börjat stötta upp med kuddar så att vår 3månaders kan sitta i liggdelen när han är vaken i vagnen,vill verkligen inte ligga ner då!! -Det finns ju en värld att se och upptäcka även när man är i vagnen?

 6. JA, byt till sittdelen!
  Både Kelly och Belle har avskytt liggdelen, så vi har bytt till sittdelen mycket tidigare än rekommenderat vid 6 mån. Har även då haft dem i “liggläge” i början, så det inte belastar ryggen allt för mycket.

  Lovar att ni kommer få tillbaka era nöjda vagnpromenader igen! 🙂
  Kram

 7. Har du provat sele? Gör att bebisen får se sig runt men du slipper bära i påse och köra vagn samtidigt (svettigt hehe). Funkar toppen för mig och mina bebisar som inte heller varit nöjda i vagnen vakna.

 8. Vår son var exakt likadan så vi fick byta till sittdel ganska precis vid hans 4-månadersdag. Han låg mest i liggläget men var nöjd igen. Vår dotter däremot var jättenöjd i liggdelen men fick byta vid 5,5 månader pga fick inte plats längre hehe… Menar på att det är såå olika från barn till barn! Men prova att byta till sittdelen, har ni åkpåse i så “fyller den upp” så mycket så han sitter ju rätt tajt och ombonat 🙂 kram!

 9. Bytte till sittdelen strax innan Elize var 4 månader, en helt ny bebis! Äntligen kunde jag komma ut o njuta av våra promenader igen.

 10. Sele sele sele sele! Sittdel tror jag inte är hundra för hans rygg om man ska vara petig. Mitt barn levde i selen från 4-11 mån typ. Så mysigt!

  1. Känns spontant as tungt beror ju på vad man har för barn mitt väger redan 8 kilo! Så vi kör sittdel men liggandes from idag och det är toppen!! 🙂

 11. Vet inte om du missförstått varför man inte ska byta till sittdel för tidigt. Det är inte för att barnet inte ska se ut och få massa intryck. Det är för att de inte kan sitta ordentligt än vid den åldern vilket kan belasta deras rygg vilket inte är bra. Det är därför man rekommenderar sittdelen från 6 månader. Då har de någorlunda stärkt rygg och de flesta sitter ok. MEN med det sagt så bytte jag till sittdel när min dotter var 5 månader för hon hatade också liggdelen så no judgement hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *