Utgångsfredag, lunch på Milles och massa nya kläder.

 

FREDAG: 

Vi bor ju på lägenhetshotell för tillfället så vi är bortskämda med hotellfrukost varje morgon. Atlas outfit är från Lindex och min tröja hittar ni här (Adlink).

Jag vet, det är så lyxigt.

När det blev kväll mötte jag upp det här soliga gänget för drinkar på stan. Hade en sån där kväll som ger en så mycket energi. Vaknade upp och var SÅ glad.

LÖRDAG:

Började morgon med att åka ner till frukosten. Denna Teddytröja!! My oh my.

Mysigaste jag äger just nu. Klicka hem den HÄR (adlink).

Till lunch rullade jag och Douglas rullade ner till Milles för lunch. Matchade så Atlas somnade precis innan vi gick in. Så perfekt.

Det jag tycker varit svårast med detta att äta nyttigt är helt klart när man är bakis… Vill bara ha skit i min mage? Inte en laxsallad som jag beställde hehe.

Sen vaknade min lilla leoppard och vi satt och mös.

Vid 14-tiden bytte vi location och tog en kaffe i Sturegallerian.

Avslutade lördagen med att streckkolla hela Kalifat förutom sista avsnittet (som sändes två dagar efter). Fy fan vad fruktansvärd den är. Mådde dåligt ända in i benmärgen av den. Men se den. Stark serie.

SÖNDAG:

 Hehe spenderades på IKEAAAAA. Som alla andra par kändes det som? Vi lämnade Atlas hos mamma i två timmar så vi skulle kunna bocka av Ikea utan distraktion. Vad bra vänner man är när man är klar där :)))))))))))))))). Hehe skoja men renovering hörrni. Det tär fan på relationen. Men tänker bara att vi är ju inte sura på varandra. Utan på situationen vi befinner oss i. Det är väldigt påfrestande att bo i en resväska. Har ju gjort det mer eller sen sista veckan i Oktober. Ganska länge när vi nästan är i mitten av Februari nu. Och vi har några veckor kvar :))))). Men ska inte klaga. Allt blir toppen. Snart!!

Puss då!

24
gillar

6 kommentarer till “Utgångsfredag, lunch på Milles och massa nya kläder.

 1. Hej,

  Jag måste bara få fråga då jag är en av dem som hängt med på din och Cicci challenge. I december när du presenterade upplägget fanns en del förhållningsregler bland annat ”inte shoppa något förrän din födelsedag” och nu i denna rubrik står det ”…massa ny kläder”. samt ett tidigare inlägg om att du druckit dricka. Sedan en cheatday osv. Det är svårt att hänga med när reglerna ändras lite här och där som inte skrevs ut? ? Eller har du gjort det och jag missat det inlägget? I så fall ber jag om ursäkt.

  1. Hej hej!! Jo såhär är det, dricka vin och bubbel och ren sprit har vi fått göra hela tiden. Och ha en cheatday i månaden fram till 18/4.

   Detta med shoppingen är min egna grej. Har inget med min och Cissi challenge att göra. Men med det sagt har jag inte shoppat något! Detta är ju Adlinks, dvs jag har fått dessa kläder av dessa företag för att promota dem. Så är en del av vad jag tjänar pengar på varje månad.

 2. Hej Dasha. Tack för en jättebra blogg, jag älskar att att läsa om dig och din familj. Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på. Jag har varit på mitt jobb i snart fem år och är en av de “äldre” på arbetsplatsen (HR). Men alla jag började jobba med då har kommit mycket längre karriärsmässigt. De har blivit befordrade till chefer eller handplockade till andra företag medan jag står kvar och stampar på samma ställe. Jag anstränger mig så mycket, älskar mitt jobb men ibland kan jag känna att jag inte har samma fallenhet eller tur för detta som mina kollegor. Jag har till och med yngre kollegor som går om mig. Detta gör mig så ledsen och stressad och jag tappar i självförtroende. Hur tänker du kring att många av dina gamla bloggkollegor (Forni, Margaux, petra) startat upp egna framgångsrika företag och har många fler följare på instagram samt att många unga bloggare (hannalicious) bara går om? Att de blir bjudna på Elle-galan och andra roliga events men kanske inte du? Hur ska man hantera denna ledsamhet och stundtals avundsjuka? Tack för att du är så härlig och ärlig. Kram <3

  1. Jävlar vilken sjuk kommentar. Det är som att ge någon en present med en bajskorv i. Du hade kunnat skriva denna kommentar utan att jämföra _mig_ med någon annan. Men såhär tänker och känner jag; Jag är väldigt nöjd med mitt liv och min familj. Bara för att man har 100k följare på Instagram blir man inte på automatik en lycklig människa. Jag kunde inte bry mig mindre om vad folk omkring mig gör eller inte gör. Viktigast för mig är att jag lever det liv jag vill. Och mår bra! Och jag gör prick det. Om du är missnöjd med din tillvaro kanske du borde rannsaka ditt liv eller jobb. Prata med din chef. Fråga vad hen vill ha av dig för att du ska få en befordran/annan roll etc. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *