Väljer förlovningsring!

Idag var mötet med Amanda på LWL Jewelry. Är så glad att Douglas kontaktade just henne när han bestämde sig för att fria. Vi är ju bekanta och när jag träffade henne för första gången för ungefär fyra år sedan så testade jag prick den ringen jag hade lånat nu och sa att jag nog ville ha en sådan här när jag förlovar mig. Och tänk att hon mindes det nu!

Men dessa på bilderna nedan valde jag emellan. Ska fundera några dagar och låta det sjunka in innan jag bestämmer mig tänker jag. Men lutar ändå åt en.

Kan ni gissa vilken?

Tar ca 6-8 veckor innan den kommer och den ringen jag fick låna var lite lite lite stor så vågar inte använda den så länge hehe.

Vilken tror ni jag lutar mig mot?

1-2-3-4?

Kommentera! <3

31
gillar

35 kommentarer till “Väljer förlovningsring!

 1. 2:an känns som en riktig Dasha-ring, oootroligt vacker!! Men du kommer bära upp den på bästa sätt oavsett vilken av dom det blir 😀

 2. Jag gillar ettan mest men du gillar nog tvåan? Tänk på att du kanske vill ha en vigselring till också. Älskar bling! Så glad för din skull!

 3. Nr två tror jag:) ett tips är att kolla vigsel ring som passar till, om du ska ha det. Vi gjorde inte det, å hittade ingen som matchade när de väl var dags. Så de fick bli både nya förlovningsringar och vigsel ring är det var dags. Jag var dock inte så ledsen över det😂

 4. 3 an tror jag eftersom det är den som han friade med. Gillar det ändå på något sätt att att ha den ringen som man blev friad med.

 5. Så fina ringar! Helt orelaterad fråga: såg din youtube-film där du gör ett hemtest för covid-19. Skulle du inte kunna berätta lite mer om det? Var fick ni tag på testet? Är det godkänt (dvs CE-märkt)? Vad jag har förstått så finns det ännu inga godkända hemtester, men jag kan absolut ha missat något så det hade varit intressant att höra lite mer 🙂

  1. Det avråds nog fortfarande från hemmatesterna vad jag förstår. Träffsäkerheten anses vara för låg och de kan visa falsk positivt.

   Men ännu viktigare, att en person i hushållet testar positivt innebär INTE att alla andra i hushållet haft det! Absolut inte! Det är ren felinformation och ganska farligt att tänka så.

   Finns ju massor av familjer där en eller några testat positivt men övriga negativt.

 6. Kommer Douglas ha en förlovningsring enligt svensk tradition eller kommer han få en ring vid vigseln likt internationell standard? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *