Forever bland smutsiga strumpor

Det har varit ett par dagar där jag känt mig låg alltså. Allt skaver. Atlas vaknar helt plötsligt på nätterna (haft typ en hel vecka utan ett endaste uppvak innan dess, ja man blir snabbt bortskämd) och jag är lättirriterad och känner mig trött… Ni vet när man blir irriterad av att någon inte släcker en lampa? Hehe ja då vet man att man är riktigt fel på det…

Men!!!

Så kikar jag ner på min hand och ser denna och vill brista ut i gråt. Känner mig så lyckligt lottad. Tänk att jag fick vara med om detta. Hitta en kille jag håller så kär, få en sådan fin unge och sen även få en ring på fingret. Är verkligen lyckligt lottad.

Låt alla lampor i hela huset vara tända älskling, det gör inget att de lyser mig rakt i ögonen när jag går upp på natten för att kissa (gör det minst en gång per natt), lämna dina smutsiga strumpor framme, kom hem efter jobbet och var ”inte hungrig” trots att jag lagat middag med en hand och i en timma – med ett barn på höften.

För vet du vad? Jag lever hellre livet prick såhär, varje dag för alltid – än att leva en endaste dag utan dig. Inget i livet är för jobbigt när jag varje kväll får krypa ner i sängen tillsamman med dig.

Låt oss för alltid leva bland smutsiga strumpor bara vi gör det ihop <3.

98
gillar

10 kommentarer till “Forever bland smutsiga strumpor

 1. Alltså Dasha du går från klarhet till klarhet! Vi lever väldigt olika liv och har på många plan olika prioriteringar i livet men du är en sån förebild som mamma och som partner! Jag blir så inspirerad av dig! Idag ska jag påminna mig själv om att alla de där små störande sakerna inte är så viktiga eftersom min partner är 100 poäng på det som faktiskt är viktigt i livet. Kram på dig!

  1. Åh tack för att du tog dig tid och skrev detta medelande till mig. Blev så glad. Men det är ju precis så det är, ingen är perfekt och jag är nog 1000 resor jobbigare att leva med än viceversa men jag skulle aldrig i mitt liv vilja byta ut honom <3.

 2. Behövde läsa det där efter att ha varit passivt aggressiv på min kille i något dygn (pms), han är inte heller alltid hungrig när jag fixar middag en tisdag när man helst vill dra huvudet under täcket, han lämnar också strumpor framme o han släcker lampor men glömmer ofta att stänga skåp 🤣 vad gör det egentligen när han är bäst i hela världen o älskar mig som ingen annan någonsin gjort!

 3. ”Jag lever hellre livet prick såhär, varje dag för alltid – än att leva en endaste dag utan dig.”

  så fint. <3
  jag och pappan till vårt barn separerade för 1år sedan och jag känner fortfarande så för honom. men dagarna går och tankarna försvinner mer och mer, men så ibland blir man påmind om vad man känner, och då gör det extra ont.
  kärlek till din familj dasha, har följt dig i mååååånga år och din utstrålning via sociala medier smittar verkligen <3
  kram!

  1. Tack. Ledsen jag blir för din skull. Men du vet att vi får ha flera stora kärlekar i livet va? Ge inte upp <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *