Några bilder från igår och idag.

Vaknade upp på tok för tidigt i måndags. Visst känns det alltid som om man vill förlänga helgen minst en dag till när man vaknar på måndagar? Jag hoppade upp och gjorde iordning mig och spelade in två samarbeten och en vlogg.

Sen ringde jag till Babor salongen/butiken som ligger ett stenkast från vårt hus och frågade om inte de hade en tid för massage. Och det hade demo endast 20 minuter så jag slängde i mig en lunch på två minuter bestående av gårdagens middagsrester och flög ner. Det var så skönt med någon som knådade upp en. Och så avslutade hon med att massera mina öronsnibbar? Det var så skönt att jag funderar på att bara boka en öronsnubbmassage nästa gång. Vad tror ni om det?

När jag kom hem tog jag ett par sista bilder på våra tomma fönster för äntligen skulle monterarna komma och sätta upp våra nya gardiner!!!! Jag ska ta riktigt fina bilder på fönstren i dagarna så ska ni få se.

TISDAG:

Tog en sovmorgon idag. Fy fan vad skönt att få sova till 09 istället för 07. Inatt var Atlas orolig. Inte grinig eller jobbig men han låg vaken och skulle pilla mig i örat i näsan i ögat och dra mig i håret och han kom inte till ro att lägga sig skönt på något sätt i säkert två timmar mellan 03-05. Och vårt upplägg hemma är att jag tar alla nätter och Douglas alla mornar när Atlas vaknar för att ”gå upp” för dagen. Men jag brukar ju inte sova till 11 på morgonen för det utan jag stiger i vanliga fall upp vid 07-tiden. Så att få sova till 09 är heaven då!! Minns tiden när man alltid ”sov ut” till typ 12-13 på helgerna? Man visste inte hur bra man hade det hehe.

Hämtade Atlas kl 14 idag och så hade vi en mysig stund ihop innan jag var tvungen att åka på ett möte. Då lämnade jag honom till Douglas på kontoret.

Gillade ni att vara på era föräldrars jobb när ni var små? Jag ÄLSKADE det. Minns det som så spännande och roligt och man fick alltid kaka/glass eller något annat festligt och så var alla så snälla mot en och ville leka med en?

Ps. Det är ungefär ingen på Douglas kontor under rådande omständigheter så ni behöver inte gå igång på detta.

17
gillar

3 kommentarer till “Några bilder från igår och idag.

  1. Alltså örsnibbsmassage är LIVET. Har tagit fler hål i öronen nu som måste läka, så kan inte ta ut örhängena på ett tag och SAKNAR att massera mina små snibbar 😀

  2. Så fin du är i håret Dasha!! Hur ser dina hår-rutiner ut, favoritprodukter osv? Nyfiken!! Massa kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *