VÅR eller sommar snart?

Hallå vad tror ni! Kommer det bli pang sommar snart eller kommer det vara lite kallt ett tag till? Och hur tror ni denna sommar kommer vara? Samma värmebölja som senaste eller som vanligt?

Jag har precis fått hem ett gäng somriga kläder som jag verkligen ser fram emot att börja använda. Länkar alla under respektive bild, Adlink!

Klänning.

Glittriga solglasögon.

Skor är från Saint Laurent, väska från Miu Miu och här hittar ni jumpsuiten.

Hehe man får inte små bröst av att amma??? Hur enorma är dessa inte här? Första gången jag har urringat sen jag fick barn.

Väska från Balenciaga och härligaste sommarklänningen hittar ni här.

14
gillar

6 thoughts on “VÅR eller sommar snart?

  1. Ja brösten blir ENORMA under amningen, och runda, goa och fina. Har aldrig varit så nöjd med dem som under amningen!
    …. meeeeeeen så fort jag slutade amma helt (sålänge jag fortsatte någon gång om dagen var det lugnt) FÖRSVANN DEM!! Har nu bristningar på dem (trodde typ inte jag kunde få bristningar? fick inte en enda under graviditeten t.ex.) och de är helt ihåliga, till och med bröstvårtan hänger haha.
    Så ledsen över detta, har aldrig brytt mig det minsta om mina bröst innan, men nu överväger jag verkligen operation. Dels för att jag känner mig så osexig med två helt tomma påsar, men också för att jag faktiskt mådde så bra med dem under amningen när de var så stora.
    Så njut medan det varar!!

    1. Jag gillar små bröst och ärligt talat HATAR dessa jag har nu. Avskyr dem och tycker de är stora och klumpiga och så många kläder som de inte alls är fina i därför är detta första gången på fem månader ni ser mig i urringning. Skulle alla dagar i veckan föredra små tomma påsar än dessa jag har nu ??????. Meeeeen smaken är som baken – delad ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *