Världens bästa puder.

Jag vet att ni vet att vi som influencers har lyxen att få testa många olika produkter och vissa är mindre trogna än andra men jag är en sådan som hittar jag något jag gillar så stannar jag gärna där (som med Elizabeth Mott mascaran, my oh my vilken huvudvärk att den inte säljs i Sverige längre).

Men i alla fall. För några veckor sedan fick jag äran att testa Linda Hallbergs nya puder Infinity Filter, av hennes egna sminkmärke LH Cosmetics och jag är beyond såld. Jag gillar ju verkligen produkter som gör det de ska göra. Jag kör Armanis foundation under och på det behöver jag något som mattar ner. Där man inte vill glänsa dvs. Och det är precis vad detta puder gör utan att krångla till det.

Känns inte för kakigt eller för lätt, utan prick så som man vill ha det! Men det känns heller inte som om man har något i ansiktet när man applicerat pudret. Det är verkligen en drömprodukt som jag tycker förtjänar att vinna varenda skönhetspris vi har i detta avlånga land.

Och priset då? Jo men endast 279 kr! Bara en sådan sak? Detta är som jag hoppas ni alla förstår inte ett köpt inlägg utan detta är min nya favoritprodukt som jag tycker alla borde köpa hem och njuta av (så denna aldrig slutas säljas i Sverige hehe).

Här kan ni hitta Infinity Filter i tre olika nyanser.

0
gillar

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *