VECKOPLANERING

På er önskan ska jag komma med lite fler inslag av annat än barn! Då börjar vi med veckoplanering.

Måndag: PT klockan 10.00 och sen jobbade jag 07-13 och då har vi hjälp med Atlas. Min mobil skulle lämnas in och jag spelade in ett samarbete och bloggade och gick igenom mailen på 53 mail. Sen var jag bara hemma med en förkyld Atlas.

Tisdag: Ska träffa Stina och Maxan i en parklek och leka på förmiddagen. Ska bli sol och 18 grader så det blir mysigt. På eftermiddagen ska jag träffa Ida och Tuva på en kaffe. På kvällen har jag och Douglas ekonomimöte när Atlas somnat. Vi ska räkna och gå igenom vad vi lägger pengar på och göra en ny plan. Varit på tok för mycket utgifter sen i somras.

Onsdag: Min andra jobbdag i veckan! Har har vi också hjälp med Atlas mellan 07-13 och jag ska faktiskt unna mig en ansiktsbehandling på Babors nya salong/butik, sen ska jag publicera ett samarbete hehe som har med ekonomi att göra (suprise suprise ang tisdagsmötet vi ska ha hemma). PT klockan 14. På kvällen ska jag äta middag med William.

Torsdag: Helt obokad dag! Ska nog leka med Atlas i Humlan och bara göra sånt han gillar. Dvs bara gå gå gå gå!

Fredag: Fönar håret som varje fredag på Bangerhead. Douglas är bortrest i Åre med sina killkompisar så det blir lugnt på kvällen men har en lunch bokad med en tjejkompis som heter Rita. Ska försöka matcha så Atlas sover då. <33.

Lördag: Helt obokad dag men på kvällen ska min tjejkompis Cynthia komma över och mysa.

Söndag: Pappa Douglas kommer hem och vi ska gå på några lägenhetsvisningar och familjemysa. Bästa dagen på hela veckan.

11
gillar

One thought on “VECKOPLANERING

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *