Träning och harmonin i kroppen

Känslan när man är på gymmet men glömt hörlurar hemma???

Jag är inne i ett riktigt bra roll när det kommer till tärningens just nu. Är så peppad och SUGEN.

Ni vet ibland går man dit med tunga steg TYYYP för att man betalar dyra pengar för det men är egentligen inte alls sugen… Men just nu känns det kul och enkelt och lätt.

Man ångrar ju såklart aldrig en träning efteråt men vissa (många gånger tycker jag?) det kan vara sån uppförsbacke till just denna känsla jag känner nu.

Glad för det!

Generellt väldigt glad i livet just nu. Inget känns speciellt jobbigt eller tungt? Inte ens att jag hade barnet hela dagen igår, gjorde i ordning hemmet, lagade middag och vaknade upp imorse till att Douglas hade “glömt” diska ugnsplåtarna och ungsformen. Inte ens det gjorde mig irriterad! Då fattar ni nivån av harmonin som bor i den kropp.

Och så fyller vi på med lite endorfiner här på gymmet.

Vintern! Come and get me.

22
gillar

6 thoughts on “Träning och harmonin i kroppen

  1. Hej Dasha! Härligt det låter. Jag tror mig minnas att ni gjorde ett nip test när ni var gravida, vart gjorde ni detta? Vill så gärna gå till en bra klinik då det kostar en del. Tusen tack!

    1. Hej!! Alla barnmorskemottagningar erbjuder det. Det är bara ett blodprov som tas och sen skickas det till ett labb. Och grattis! <3

      1. Tack ❤️ Vi blir inte erbjudna, utan det är enbart de som de anser är i ”riskgruppen”, vi som vill ta måste bekosta det själva och tänkte om du hade tips på en bra mottagning som gör. Gah så olika det kan vara! Men tack ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *